top of page
Search
  • Writer's pictureBUUK

ETS Inside

Updated: Sep 25, 2019We krijgen tegenwoordig veel vragen omtrent ETS Inside. Niet onlogisch, want de nieuwe software van KNX betekent een enorme doorbraak in het gebruiksgemak  voor de thuisgebruiker die graag zelf zijn KNX installatie wil beheren en aanpassen. De eerste versie van de software werd iets te vroeg gereleased naar onze mening, waardoor er nog wat kinderziekten inzaten maar deze zijn in de nieuwe releases verholpen:


- Overzetting project van ETS5 naar ETS Inside is mogelijk

- Er is geen extra server meer nodig, een computer of laptop kan nu perfect als client en server fungeren

- Volledige toegang tot het project door zowel admin, eindgebruiker en volgende installateur


Hieronder schetsen we kort wat ETS Inside is, wat het betekent voor u als consument of professional, en geven we antwoord op enkele veelgestelde vragen.


Wat is ETS Inside?

KNX Associatie heeft ETS Inside op de markt gebracht als antwoord op de steeds groeiende trend van woonautomatisatie. Steeds meer klanten gebruiken KNX installaties om hun eigen woning te sturen, te beveiligen en energie-efficiënt te maken. Maar de complexe programmatiesoftware ETS 5 is niet gericht op deze thuisgebruikers en vereist vaak een extra cursus, of aanpassingen door een professionele installateur. Met ETS Inside brengt KNX Associatie een officiële software-tool op de markt die gebaseerd is op ETS 5, maar met het oog op intuïtief gebruiksgemak via een pc, tablet of smartphone.

Kortom: ETS Inside maakt het voor de thuisgebruiker (kleine en middelgrote installaties) mogelijk om zelf kleine aanpassingen te doen aan zijn programmatie.


Voordelen

Voor de consument:

+ Personalisatie van jouw KNX installatie

+ Geen dure Pro licentie nodig

+ Gebruiksgemak

+ Lagere kosten

Voor de elektricien:

+ Geen dure Pro licentie nodig, ETS Inside tool zit in installatie zelf

+ Eenvoudiger programmeren

+ Tijdswinst: klant kan zelf deel van installatie en aanpassingen doen indien hij dit wenst


FAQ

V: Voor welke platformen is ETS Inside geschikt?

A: ETS Inside is geschikt voor apparaten die draaien op iOS 9.0, Android 4.0 of Windows 10.0 of hoger

V: Hoe groot mag mijn project maximaal zijn?

A: ETS Inside ondersteunt tot 255 KNX componenten

V: Hoe integreer ik KNX Inside in mijn installatie?

A: Om KNX Inside te kunnen gebruiken installeert u de software op een pc verbonden met uw netwerk, waarin de dongle met de ETS Inside licentie wordt geplaatst. Deze fungeert dan als server. Om vervolgens toegang te krijgen tot het project logt u in met dezelfde pc, een andere pc, tablet of smartphone met daarop de client app die u gratis kan downloaden.

634 views0 comments

Recent Posts

See All

留言


bottom of page