top of page

BUUK Zelfbouw

01. Eerste contact

Na een eerste contact, plannen we een afspraak in waarbij we een korte presentatie geven over de mogelijkheden van KNX en de persoonlijke wensen van de klant overlopen. Dit kan zowel online via WebEx en Skype, als in een van onze kantoren, en steeds op een moment dat voor de klant past.

Contacturen:  ma-vr  10-22u

                        za-zo   13-20u

02. Budgetidee

Op basis van dit gesprek en de beschikbare plannen maken wij een eerste offerte op. Deze offerte dient als een volledig vrijblijvend budgetidee en kan later nog zonder problemen aangepast worden.

03. Optioneel legplan

Op basis van de plannen van de architect maken wij een legplan op voor de installatie. 

04. Levering elektrisch materiaal

Na goedkeuring van de offerte en het eventuele legplan, plannen we de eerste levering van elektrisch materiaal in samen met de klant. Deze omvat de kabels, inbouwdozen, klemmen,...  

05. Levering KNX materiaal

Wanneer u klaar bent met het zelfbouwgedeelte van de elektriciteit leveren wij de KNX componenten of de voorbekabelde (*voorbekabeling is optioneel) kast af op de werf van de klant. We geven ter plaatse de nodige uitleg en kijken samen met de klant de elektrische installatie na.

06. Gratis programmatie

De programmatie van uw KNX-systeem zit bij ons gewoon inbegrepen in de service die we onze klanten bieden, en kan de klant al gauw enkele duizenden euro's besparen. Ideaal voor de zelfbouwer die zijn KNX materiaal zelf kan plaatsen, maar liever niet de dure ETS software aanschaft of gebruikt, of een project file wenst om op terug te kunnen vallen. 

07. Oplevering en keuring

Nadat de programmatie en visualisatie volgens uw verwachtingen zijn afgerond, leveren wij het project digitaal (KNX project file) af en bezorgen u een uitgeprinte versie als overzicht. Indien gewenst leveren wij ook het situatie- en ééndraadschema voor de keuring van de elektrische installatie af.

bottom of page